Magnetická resonance

Dobrý den, jsem po operaci skoliozy páteře. Mám v páteři dlouhé titanové tyče a šrouby. Za týden mám absolvovat vyšetření mozku na magnetické resonanci. Můžu tam jít? nemůže mi to nějak ublížit?

Odpověď odborníka:

Pokud je v těle impnatován kovový materiál titanový je magnetická rezonance možná. Lékaři na magnetické rezonanci jistě vaši proběhlou operacii uvedete a jistě i lékař, který MR ordinuje je jistě informován.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: