Magnetická rezonance

Dobrý den, bylo mi doporučeno vyšetření mozku magnetickou rezonancí. Trpím dystrofií rohovky, může se mi po tomto vyšetření dystrofie zhoršit? nebo to nemá žádný vliv? Děkuji Vám moc za odpověď, s pozdravem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte se obávat podstoupit vyšetření magnetickou rezonancí. Doposud nebyly popsány žádné případy zhoršení dystrofických změn na rohovce v souvislosti s tímto vyšetřením. Přeji hezký den.

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: