Magneticka rezonance

Dobry den.Syn 8 let ma jit na vyšetřeni magnrt.rezonancí ohledně epilepsie,je lepší syna nechat uspat?aby vyšetřeni proběhlo jak ma?děkují za odpověd.Zdeňka.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tuto otázku by bylo vhodné položit Vašemu dětskému neurologovi. Záleží na vyspělosti dítěte, pokud je již schopno pochopit, co ho čeká, je lépe toto vyšetření zvládnout bez narkosy, která je vždy určitým rizikem. Eventuálně si zjistit, zda u vyšetření můžete být přítomna, aby dítě Vaše přítomnost uklidnila. s pozdravem Dr. Paseková

MUDr. Eva Paseková
MUDr. Eva Paseková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: NEUROLOGIE - EEG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: