Magnetická rezonance

Dobrý den ,mám podstoupit MR mozku, mám nitroděložní tělísko MIRENA. Vadí to ? V čem by byl problém, abych nemohla vyšetření podstoupit ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Mirena neobsahuje kov takže s největší pravděpodobností by neměla vadit pro jistotu ale ještě konsultujte oddělená kde bude vyšetření prováděno. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x