Magnetická rezonance

Dobry den, prosim o odpoved. Absolvovala jsem magnetickou rezonanci v zacatku 2tt tehotenstvi. Je timto nejak ohrozeny plod? Vsude pisi, ze v prvnim trimestru neni MR mozna. V soucasnosti jsem v 5tt a 100% vim, ze k oplodneni doslo az koncem 2tt nebot do te doby jsme kvuli vysetreni MR sexualne abstinovali´a nebyla jsem tehotna. dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v začátku 2. týdne je ještě embryo ve stádiu, že platí tzv všechno nebo nic. To znamená, že pokud dojde k poškození, těhotenství se dále nevyvíjí. Pokud dále pokračuje, je vysoce pravděpodobné, že se dělícím se buňkám nic nepřihodilo. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x