Magnetická rezonance

Dobrý den,chtla bych sje zeptat čeká mě magnetická rezonance mozku.Ale mam piersing který nejde vyndat a mam ho v ústech je to velký problém a dá se to vyřešit ?Děkuji Karolína Herinková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval piercing před vyšetřením odstranit, MRI se totiž chová jako obrovský magnet. Hezký den!

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: