Magnetická rezonance

Dobrý den. Paní doktorko, mám již delší dobu závratě, bolesti hlavy a značné problémy s pamětí. CT vyšetření ukázalo: "Drobné hypodenzity v oblasti bazálních ganglií bilat. - dif.dg. postischemické změny, vzhledem k věku vhodné došetření s k.l., ev. MR." Mag.rezonance pak ukázala: Supratentoriálně supraventrikulárně vpravo nad úrovní frontálního rohu PPK patrné ohraničené T2 hyperintenzní ložišsko o průměru 6 mm - t.č. imponuje nejspíše jako gliozní ložisko. Ostatní MR nález t.č. v mezích normy." Prosím, jak závažný je tento nález a mohl by mít souvislost s mými potížemi? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nález na MR za Vaše obtíže spíše zodpovědný nebude. Záleží i na klinickém nálezu, dalších onemocněních., výsledcích základních laboratorních odběrů.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x