Magnetická rezonance - piercing

Dobrý den, pane doktore. Jsem objednaná s kolenem na magnetickou rezonanci v říjnu. Vím, že bych neměla mít v těle kovy apod. Ale mám jít na piercing nosu. Tak se chci zeptat.. bude hodně vadit při mag. rezonanci KOLENE piercing V NOSU nebo s tím mám raději počkat? Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Nebude vadit, ale piercing bych hodně zvážil, jsou i jiné možnosti okrasy.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: