Magnetická rezonance před otěhotněním

Dobrý den, plánuji těhotenství a mám podstoupit magnetickou rezonanci mozku. Je lepší s otěhotněním počkat, odbourává se nějakou dobu záření z těla nebo nemá vliv a mohu otěhotnět bez nějaké pauzy? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, magnetická resonance není na podkladě žádného záření, je to vystavení těla silnému magnetickému poli - provádí se i v těhotenství, protože je absolutně neškodná. Otěhotnět můžete třeba hned. Více info najdete ZDE: http://www.ulekare.cz/clanek/magneticka-rezonance-1019?search=magnetick%C3%A1&from=0 Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: