Magnex 375mg a latentní tetanie

Dobrý den, trpím latentní tetanií a denně kromě Remoodu a Neurolu jím 6 tablet Magnesii lactici 0,5 GLO. Nyní mi v lékárně paní magistra prodala Magnex 375 mg, který mám užívat však pouze 1 x denně. Vzhledem k tomu, že má nižší obsah hořčíku a ještě mám brát o 5 tablet méně, mám strach, že se můj zdravotní stav opět zhorší a záchvaty budou častější. Je možné brát i nadále 6 tablet? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Můžete, ale doporučuji přípravek s čistým magnesiem (Magnosolv, Tbl. magnesii lactici, Magnerot ...), Magnex totiž obsahuje i vitamín B6.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x