Magnosolv

dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli nemuze nejak skodit pravidelna davka magnosolvu, jsem tetanicka a pomaha mi to proti tetanickym zachvatum. Beru jeden sacek denne. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je příčinou křečí nedostatek hořčíku, pak je jeho dodávání jediným možným lékem - a nemůže tedy uškodit. Křeče ale mohou mít i jinou příčinu, tu ale nejpíše Váš lékař vyloučil.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Články: Známe bič na nadměrné pocení kdekoli na těle
Mnoho lidí si myslí, že...
Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Články: Podezření na kýlu? Poraďte se on-line!
Kýly patří k nejčastějším...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: