Malá boule na varleti

Mel jsem natekle varle i uzliny, bylo to i velmi bolestive. Jednalo se o nejaky zanet, dostal jsem antibiotika jmenem co-ciprofloxacin 500mg, vcera jsem dobral posledni tabletu. Otok uz je cca. 5 dni pryc a varle samo o sobe neboli, jen na jedne strane varlete zustala boule. Prirovnal bych ho do tvaru hrusky. Nevim zda se jedna o normalni jev a boulicka zmizi casem, nebo zda mam zajit zpet do nemocnice. Pri zmacknuti na tu cast varlete s bouli to neboli. Predem vam mnohokrat dekuji za odpoved Martin

Odpověď odborníka:

Vážený Martine, následky zánětu varlete se mohou hojit i několik měsíců. Někdy dokonce nadvarle zůstává odlišné dlouhodobě

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x