Malé stydké pysky

Může nadměrná velikost mých malých stydkých pysků ovlivnit kvalitu sexu takovým způsobem, že partner do mě může obtížně vniknout a dokonce se i stalo, že k průniku penisu kvůli mým pyskům bylo úplně zabráněno? Anebo je příčina obtížnosti průniku jiná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to se velmi těžko dá odpovědět, lepší by bylo, kdyby jste se stavila na prohlídce a můžeme rovnou domluvit jejich úpravu, bude.-li to jádro problému.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: