Malinko zvýšená sedimentace úřed operací

Dobrý den, můj dvouletý syn má nastoupit na operaci kýly a předoperační vyšetření ukázalo malinko zvýšenou sedimentaci, chirurg s tím problém nemá, nicméně neví co anesteziolog. Jaký máte na to názor. Děkuji Iva H

Odpověď odborníka:

Bohužel nevím co míníte malinko zvýšenou sedimentací. Rozhodující je v tom případě pediatrické - tedy interní vyšetření a zhodnocení stavu anesteziologem. Jinak samozřejmě by neměl být problém operaci odložit až nález bude ve fyziologických normách a ujasní se příčina vyšší SE.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: