Malý výrastok

už dlhšiu dobu mám vedľa konečníka taký malý výrastok, neznamená to nič zlé?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může jít o herpetickou (virovou) afekci, výrustek, který znamená, že jste prodělal např. HPV infekci, ale také může mít tento výrustek jiný původ. Navrhovala bych vám vyšetření u svého obvod. lékaře, který po shlédnutí řekne, o co jde a ev. by vás poslal na odborné pracoviště. Já na dálku nevidím a tak musíte využít služby lékaře fyzického. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: