Mám asi zánět průdušek - těhotenství 24.týden

Dobrý den, prosím o radu, již skoro 3 měsíce kašlu, v noci ne, měla jsem i rýmu, která se vracela, bolelo mě v krku a v uchu, výtěr z krku jsem měla negativní, sedimentaci 24 (ta je prý u těhotnýh malinko vyšší)po 2 měsích trápení, mě paní dr napsala V.penicilin, který mi pomohl, ale bohužel kašel a zahlenění mám pořád, teď 14 dní jsem brala sirup Stodal, po něm jsem pěkně vykašlávala, ale netroufám ho brát dále, prosím poradíte mi co by mi pomohlo? A neublížilo miminku? Už jsem z toho opravdu nešťastná... děkuji Silvie

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Netrapte se pochybnostmi-navštivte znovu lékaře,předepíše Vám vhodnější léčbu zahlenění a kašle,zkontroluje stav poslechem..V-PNC je netoxické antibiotikum,které lze aplikovat i v těhotenství

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: