Mám dotaz ohledně přítele

Můj přítel(24 let)má spinální atrofii III. typu.. chtěla bych se zeptat jestli si může nechat udělat tetování nebo jestli se mu může něco stát?.. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Veroniko, tetování může vést např. k infekčním komplikacím u kohokoli; záleží na individuálním rozhodnutí, zda člověk podstoupí tetováž s vědomím rizika nežádoucích účinků. Spinální atrofie není kontraindikací tetování. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: