Mám hiv infekci?

Cekam na uplynuti doby cca2-3 mesice abych mohl jit na test, ale zajimalo by me zda mohu mit HIV. Mel jsem pred mesicem sex s muzem, chraneny styk. V tuto chvily mam rymu, lehkou bolest svalu a skrabani v krku. Uzliny a teplotu nemam. Dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste nepřišel do kontaktu s tekutinami onoho muže (krev, sliny, sperma),není HIV nákaza pravděpodobná. Rýma, lehká bolest svalu a škrábání v krku jsou obecné příznaky, které provázejí zejména infekce dýchacích cest, které jsou v tomto ročním období běžné. HIV infekce se podle nich určit či vyloučit nedá. Doporučuji provést krevní testy, jak máte v plánu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x