Mám kondylomata, jak vysoká je šance, že nakazím partnerku?

KONDYLOMATA Dotaz od: Petr | Publikováno: 23.5.2013 Dobrý den, jsem si celkem jistý, že mám kondylomata. Na netu jsem četl něco o přenášení HIV takže jsem dostal strach o přítelkyni. Je mi 15 let pohlavní styk jsem s partnerkou neměl až na orální sex to znamená ústy, ale to já jenom jí ona mne ne. A pak na masturbaci vzájemnou došlo.. Nevím zda jsem neměl při masturbaci já - jí poraněné ruce.. chci položit dotaz.. je možné, že skutečně může chytnout aids? mohla se nakazit i kondylomaty? jsem mladý a ještě tomu nerozumím a tak se ptám odborníka.. omlouvám se za gramatiku. A děkuji za odpověď. Odpověď odborníka: Přenos se zcela jistě vyloučit nedá, ale virus který způsobuje kondylomata je jiný typ než ten který způsobuje rakovinu čípku, ideální řešení by byla vakcinace vakcinou Silgard. Příjemný den RE: Dobrý den ještě jednou, jako odborník prosím myslíte že, je větší šance, že jsem partnerku nakazil nebo ne? ..můžete mi říct na kolik % jsem jí asi mohl nakazit? a může se kondylomata přenést s penisu na konečník? A jaká je tohodle šance? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Procentuálně se to vyjádřit nedá, kondylomata mohou být i kolem konečníku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: