Mám navštívit lékaře?

Dobrý den paní doktorko, asi před 1-2 měsíci, jsem začala pociťovat nepříjemné bolesti hlavy, kdy jsem denně užívala 4 nurofeny, abych bolest zvládla. Celou tu dobu, je ztratila chuť jídla a kolikrat necítím ani žízeň.Typické jidlo nechutnalo jako obvykle a kolikrat jsem nebyla schopna určit, na co msm chuť + bolesti zad. Později se k těmto priznakum dostavila chronická únava, porad jsem odpocivala a nic neudělala, na nic se nesoustredila. Navíc, jsem se začala poslední dobou v noci budit. Asi před týdnem se objevily silné zapch. Výtoky se svedenim. Vždy jsem trpěla vytoky, ale dnes mi to přijde jine. Muze jit o neco vážného, mela bych navštívit lékaře či jde jen o nějakou ,,zimní únavu,,? P.S.: lecim se se stitnou zlazou a užívám hormonální antikoncepci. Děkuji předem. S pozdravem Hana

Odpověď odborníka:

dobrý den, jistě bavštivte lékaře, a to jak praktika tak i gynekologa. Problém může být vážnější než jen výtok, spíše bych vzala v úvahu i neurologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: