Mam nemoc myasthenia grav...

mam nemoc myasthenia gravis,a chci se zeptat jastli mi muzu uškodit tablety triprim

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u antibiotika/chemoterapeutika Triprim nejsou popisovány žádné účinky na myasthenia gravis. Interakce ale může být s některými současně podávanými léčivy, takže pokud nějaké berete, konzultujte to s lékařem, který vám Triprim předepsal.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: