Mám obavy z těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. Pravidelně beru antikoncepci, neuběhlo ani 24h od posledního dne menstruace a měla jsem nechráněný PS. Od té doby uběhl necelý týden a já mám časté menší bolesti břicha, nemám se obávat z těhotenství?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství je nepravděpodobné, pravidelné užívání antikoncepce Vás před otěhotněním chrání. Bolesti břicha musíte řešit s lékařem, obzvláště pak, pokud dojde ke zhoršení stavu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: