Mám strach o miminko

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat je mi 21 let a jsem v 6.měsíci těhotenství.Jsem 4.den zahleněná mám rýmu a sttříkám si do nosu 3.den Muconasal plus,mám suchý kašel a na ten používám sirup STODAL,nemůže se stát nic miminku?

Odpověď odborníka:

Miminko léčbou ohrozit nemůžete, spíše bych se ve vašem případě zaměřila na ochranu před dalšími infekcemi - nechoďte příliš do kolektivu, kam nemusíte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie chrání před rakovinou
Články: Alergie chrání před rakovinou
Málokdo by na alergii našel...
Ohrožené poprsí
Články: Ohrožené poprsí
V České republice se ročně...
Může mobil způsobit rakovinu mozku? Odborníci pochybují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: