Mám trošku obavy

Dobrý Den zhruba po 2 letech užívání HAK Minisiston.Ho budu vysazovat.Nesedí mi a nemůžu HAK brát.Chci se zeptat , kdy mi dorazí menses od té 7 denní pauzy.Je 2,5 roků dlouhá doba?Užívání Hak.Mám strach, že mi bude špatně četla jsem , že některé ženy po vysazení měly těhotenské příznaky a těhotné nebyly. já když mít pohl styk nebudu.Tak je jasné. že být těhotná nemůžu ani kdybych chtěla..Jak dlouho to trvá než se mi tělo vzpamatuje?je to pravda,že mi bude po vysazení hůř než když to beru??Mám obavy a strach.Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Menses se dostaví po té 7 denní pauze nebo v ní,hormony budou v té době již odbourány,těhotenské příznaky mít nebudete,měla by jste se cítil naprosto normálně,nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x