Mám zjištěnou levostrannou tříselnou kýlu

Jsem 6let po CMP s úplým levostranným ochrnutím- nyní rizikově zvládám mobilitu pomoci kompenzačních pomůcek. Při rehabilitačním domácím cvičení, také i v sedě pciťuji palčivost bolest v třísle. Kýlní pás mi nevyhovuje a jeho použití potřebuje obě zdravé ruce. Do jaké míry je nebezpečná anestezie, pro mozkový systém? Můžete mi doporučit zkušeného profesionálu, v oblasti regionu kde bydlím? Dále Tinitus, urologické problémy, běžny byt v RD u syna Polanka nad Odrou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Drahomíre. Váš případ je natolik komplexní, že jej není možné řešit cestou virtuální poradny. Při Vašem základním onemocnění je anestezie skutečně riziková, nicméně to musí posoudit specialista daného oboru. Prosím, obraťte se nejprve na kteréhokoliv chirurga ve Vašem okolí resp. neurologa, který Vás má v péči, jak předpokládám, a proberte s ním možnosti anestezie a celkový prospěch plánovaného výkonu ve Vašem případě. Teprve poté je prostor na vlastní chirurgické řešení. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: