Mandle - aslo - únava

Dobrý den, již skoro rok trpím na úmornou únavu a bolesti koloubů. Cítím se, jako bych měla dlouhotrvající chřipku. ASLO 1000. Nechala jsem si odstranit krční mandle a chtěla bych se zeptat, za jak dlouho mohu čekat zlepšení stavu. Tonsilektomii jsem podstoupila před 10dny. Jsem pendeponizována. Děkuji. Bety

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byly vaše obtíže způsobeny bakteriální infekcí, pak lze zlepšení očekávat v řádech dnů. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: