Masáž

Dobrý den, jsem 2 roky po operaci nádoru tl. střeva a 3/4 roku po operaci metastázy na játrech. Jako dárek jsem dostala medovou masáž na pročištění a posílení organismu. Chci se zeptat jestli mohu při mojí dagmoze takovou masáž podstoupit. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevidim důvod, proč ne - jde spíše o regenerační a relaxační proceduru, nejde o nic "drastického" - tak si to užijte! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Mukopolysacharidóza: onemocnění mění lidské tělo, mysl a především osudy
Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Články: Záludná rakovina ledvin: lze ji odhalit včas?
Diagnóza rakoviny ledvin je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolest hlavy: běžná obtíž, nebo veliký malér? Zjistěte, jak jste na tom vy
Kůže
Články: Kůže
Kůže je naší ochranou proti...
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: