Masaž rukou

bol som u prostitutky na priváte. Nedošlok styku, ani orálnemu, iba ma uspokojila s rukou /bez kondomu/. Mohol som dostať syfilis....veľmi sa bojím, po 5 týždnoch nemám žiadne vredy, ale medzitým som užíval antibiotika /sumamed/ na respiračné ochorenie

Odpověď odborníka:

Pokud nedošlo k pohlavnímu styku, je nákaza vyloučená.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: