Mast clotrimazol v těhotenství

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Jsem v prvním trimestru těhotenství. Jedná se o mykozu se svěděním z venku. Koupila jsem si mastičku Clotrimazol All k vnějšímu použití. Namazala jsem se z venku nepatrnou vrstvičkou a posléze jsem si to šla umýt, kvůli tomu, že by se to nemělo užívat na začátku těhotenství. Nemohlo to i tak ublížit miminku? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Odpověď odborníka:

Jednorázovou aplikací jste jistě graviditě nemohla ublížit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: