Mastička

Dobrý den, Mam fimózu ale ne úplnou, předkožku stáhnu zhruba do půlky žaludu myslíte že má cenu použít mastičky a nebo rovnou obřízku? :) Děkuju za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v dnešní době se u nezajizvené předkožky a obzvlášť u mladých mužů postupuje konzervativně. Zkusil bych určitě na začátek kortikoidní mast. Maže se 2x denně po dobu 6 týdnu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: