Mastoidektomie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli 21měsíční dítě může 6 měsíců po provedené mastoidektomii letět letadlem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Heleno! Teoreticky ano, ale je třeba aby tuto cestu schválil i ORL specialista, který na rozdíl ode mne vaše dítě zná a zná i podrobnosti o jeho zdravotním stavu a proběhlé operaci. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: