Mastoidismus

dobrý den, před třemi dny jsem byla propuštěna z nemocnice z diagnozou akutní zanět středního ucha,mastoidismus.........a akutní zanět nosních dutin byla jsem léčena penicilínem a punkcemi nosních dutin,lečba byla uspěšná,ale ted se mi bolest ucha začíná vracet.nebolí to tolik jako před tím ale bolí na ucho ještě pořád neslyším,boltec začína opět odstávat a necítím ho bolest mi vystřeluje až do zadní časti hlavy,bolí mě i hlava a necítím se celkově dobře,muže se to vrátit?nebo ta nemoc jen odeznívá? mam vyhledat lékaře nebo jěště počkat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá Jitko- rozhodně lékaře vyhledejte, Vaše obtíže není možné považovat za běžnou rekonvalescenci.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: