Masturbace

Chtěl bych se zeptat jestli častější masturbace ( př.: 2x deně ) muže mít následek na neplodnost ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Rozhodně nikoli. Mastrubace jako každá jiný tréning vede k posílenu funkce trénovaného orgánu. Pokud máte strach z neplodnsti jako následku masturbace, jedná se pravděpodobně o nevědomé pocity viny za sexuální aktivitua orgasmus, pokud by Vám toto krátké ujištění nestačilo, navštivte psychologa. Pokud řešete problémy s početím, pak je internetová poradne nedostačující, navštivte odborníka na plodnost, nejspíše specialistu gynekologa nebo androloga, pokud by se jednalo o problémy s početím, potom se jedná o záležitost páru a vyžaduje to odborníka, at gynekologa, nebo urologa, který se bude páru věnovat. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: