Masturbace

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda je možné nakazit se virem HIV z vlastního spermatu? Nedávno se mi na žaludu při masturbaci udělala malá ranka,lehce sem měl na prstech krev..(ale opravdu lehce..) a došlo k ejakulaci..je možné,že jsem se nakazil? mám z toho docela strach.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze - nakazit se lze jen od jiného člověka, používejte proto kondom, je to nejbezpečnější. Pokud byste byl již nakažen, nákaza ze spermau strácí smysl, HIV je celotělová infekce, je ve všech tělesných struturách. Pokud máte strach z HIV infekce, podstupte HIV test, info: http://www.aids-pomoc.cz/ns_testy.htm . Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: