Masturbace při léčbě

Prosím, mám trochu choulostivý dotaz. Nějakou dobu jsem se léčila s mykózou, momentálně se asi jedná o laktobacilozu. Vše řeším s lékařem, o nějakou samoléčbu se nepokouším. Sex s partnerem po celou dobu (1 rok) neprovozuji. Navzdory obtížím mě poslední dobou často přepadá chuť na sex, snadno se vzruším. Je možné masturbovat? Nemyslím pomocí žádných pomůcek, jen stimulace klitorisu rukou až do vyvrcholení. Nezmění se nějak negativně prostředí v pochvě? Po takovémto vyvrcholení mám občas slabé bolesti v podbřišku. I když si to možná jen namlouvám, možná se příliš pozoruji. Omlouvám se, jestli je tento dotaz hloupý, ale lékaře se stydím zeptat. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Při čistých rukou se prostředí pochvy nijak nezmění,ale může při vzrušení dojit k překrvení oblasti malé pánve a pochvy a tím i k slabé bolesti v podbřišku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: