Masturbace v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 13 týdnu těhotenství a byla jsem před týdnem hospitalizovaná asi na 5 dní z důvodu náhlého krvácení. Podle ultrazvuku lékaři naznali, že ke krvácení došlo, kvůli částečnému odloučení placenty. Teď už jsem doma. Odloučení se zatím nezlepšilo, ale už je to týden co jsem nekrvácela.Protože, vím že za těchto okolností se musím obejít bez sexu, tak se chci zeptat, jestli je možná masturbace. A ještě mám dotaz, jestli může v pozdějším stádiu těhotenství sebeuspokojování vyvolat předčasný porod. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud je i jen náznak odlučování placenty masturbace by mohla těhotenství výrazně poškodit nebo i přivodit potrat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: