Materska skolka a rec

Dobry den mam syna jsou mu 3 roky mluvi svou reci netvori vety,umi do 15 slov byly jsme na vysetreni na usnim vysledky byly dobre, presto nas poslali na foniatrii tam mi lekarka rekla,ze prodelal kojeneckou zloutenku a to ma vliv na vyvoj ma opozdeny mot.vyvoj plazil se v 10.mes,lezl ve 12mes.a chodil v 18mes. pry i rec bude opozdena slysi,reaguje na cvuky plni i prikazy.Od dubna jde do skolky specialni s logopedii pani doktorka z foniatrie je proti pry je na ni brzy,ja jsem si myslela,ze mu pomuze kolektiv deti atd.Take mi rekla,ze ze synem nemluvim coz neni pravda prohlizime si obrazky,ale syn si je veme k sobe a chce si je prohlizet sam ukazuje na ruzne veci a pta se co to je vsemu popisujeme.Muj dotaz z ni zda je vhodna skolka(specialni)a muzemu pomoc v rozvoji reci?Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, speciální školka by mohla pomoci, je ale možné, že váš syn bude potřebovat zpočátku spíše individuální přístup. Doporučoval bych proto konzultaci s ošetřujícím dětským lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: