Mateřská znaménka

Dobrý den, čeká mne vyšetření mateřských znamínek, jdu poprvé. Vedle úst mám už od dětství mateřské znamínko, ze kterého vyrůstají chloupky. Nemění se jeho velikost, ale od chvíle, co jsem se nachystala k lékaři ho stále sleduji a zdá se mi, že je maličko jiné než dříve... má cca 5 mm v průměru, je vystouplé, souměrné, jen se mi zdají v něm patrné červené žilky...a takový malý jakoby vřídek, ale nic z něj nevytéká, ani krev, nic, nesvědí...to mohlo vše být patrné už dříve, nesledovala jsem ho tolik. Pravidelně mažu obě znamínka krémy s vysokým ochranným filtrem. Znamínka chci s jistotou odstranit, ale začala jsem se obávat, zda nemůže být už v nich nějaké nádorové onemocnění... Manžel tvrdí, že znamínko je celých třináct let, co mne zná, stejné. Myslím, že to nevidím moc objektivně... Které spádové uzliny by mohly být poškozené? Byla jsem nedávno na kontrole uzlin na krku a jsem v pořádku... Předem Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Přesto bych doporučoval znaménk odstranit, ideálně však v podzimních měsících (zcela určitě ne v létě). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Před sezónou očkování: 10 + 1 otázka o klíšťové encefalitidě
Neurologické vyšetření
Články: Neurologické vyšetření
Neurologické vyšetření je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Vedlejší účinky biologické léčby často postihují kůži
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: