Mateřská znaménka

Dobrý den. Bude mi 17 a začínám pozorovat celkem rychlý nárust mateřských znamének. Každý den mi nějaké přibude. Žádné nebolí, jen se mi to moc esteticky nezamlouvá. Už před tím jsem jich měl poměrně hodně. Teď bych jich například na zádech napočítal k padesáti (malá i větší). Je mi vcelku blbé jít k doktorovi a požádat ho aby mi odstranil půlku zad (pokud jsou vůbec ta znaménka možna odstranit). Je tedy nějaká šance že se mi přestanou objevovat, popřípadě některá zmizí? Děkuji

Odpověď odborníka:

Znaménka pravděpodobně budou dále přibývat, je to dané geneticky a nedá se stím nic dělat. Ale vzhledem k počtu doporučuji kontrolu u kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Články: Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Tablety, pomocí nichž lze...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Články: Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Přestože řada žen plánuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x