Mateřské znaménka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li je nebezpečné znaménko pod nehtem. Bohužel mám na sobě hodně znamének a 59 jich mám chirurgicky odebraných (z toho 8 junkčních). A stále mi rostou.... samozřejmě jsem si na internetu vyčetla, že znaménko pod nehtem může znamenat nemalé obtíže. Ale jde mi o to, že to znaménko pozoruji na palci u nohy snad měsíc (vel. 3 mm). S jistotou vím, že to není hematom. Ale myslíte si, že je na místě se hned obávat toho nejhoršího? Já se s těmi znaménky nepářu, něco se mi nezdá, tak jde pryč. Ale pod tím nehtem je to na pováženou, hlavně, když je tam opravdu teprve snad měsíc.... Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Znaménko pod nehtem jistě zasluhuje pozornost, ale není důvod, proč byste se hned musela obávat nejhoršího, ten měsíc prodlevy určitě nevadí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: