Mateřské znaménko

Dobrý den, ráda bych se zeptala, v za poslední rok se mně objevilo znamínko pod bříškem (nad ženským přirozením), nemá pravidelný okraj, není příliš tmavé, ale znepokojuje mě jeho umístění. Jeho velikost je slabých 0,5 mm. Myslíte si, že jde o rakovinotvorné znaménko (na tomto místě se neopaluji v létě), je vhodné si ho nechat odstranit, pokud ano, tak jakým zákrokem? Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Znaménko není pravidelné, doporučuji klasické vyříznutí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Biologická léčba mění k lepšímu i osudy českých pacientů
Nos potřebuje pro své zdraví vlhko
Články: Nos potřebuje pro své zdraví vlhko
Stačí, když nastydnete, a...
Alergie na slunce
Články: Alergie na slunce
S časem dovolených a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: