Mateřské znaménko

Dobrý den, paní doktorko chci se Vás zeptat na toto mateřské znaménko. Při pravidelné kontrole u praktika mi bylo řečeno, že by mělo být kontrolováno. Myslíte, že je nebezpečné? Má cca 4 mm a nezdá se mi, že by se nějak měnilo. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý večer , nejspíše nebezpečné nebude, ale je potřeba , aby ho zhodnotil dermatolog. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: