Mateřské znaménko

Dobrý den, mezi prsty na nohou mám od narození mateřské znaménko. Nyní se mi z toho znaménka udělala něco jako bradavička. Jsem ve 35 tt a tak nevím, jestli s tím mám jít k lékaři teď, nebo to stačí až po porodu (po šestinedělí). Předpokládám, že to nic není a že mi to max. zmrazí. Nebo by to mohlo být něco vážnějšího? Děkuji Vám za odpověď a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně nejde o nic vážného a odstranění jistě nespěchá, ale asi by bylo vhodné alespoň projev zkontrolovat kožním lékařem - nebo pošlete fotografii.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: