Mateřské znaménko

Dobrý den,před dvěma dny jsem si nechala chirurgicky odstranit mateřské znaménko,které jsem na místě měla snad od malička, jenže v poslední době (cca 1/2 roku)se mi zvětšilo do výšky a kolem znaménka kůže svědila.Maminka mi na melanom před třinácti lety zemřela.Chtěla bych vědět,zda v š e c h n a taková znaménka bývají pozitivní na melanom nebo mám naději,že vyšetření na histologii může být negativní.Děkuji za odpověď Večeřová K.-Brno

Odpověď odborníka:

Podle vašeho popisu se domnívám, že znaménko bude zcela vpořádku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: