Materske znamenko

Dobry den, vcera se mi stala nehoda pri holeni, kdyz jsem si ziletkou poranila materske znamenko na velkem pysku a docela to krvacelo.Ted mam znamenko trosku natekle. Muze byt takove poraneni nebezpecne? Dekuji za odpoved, Adela

Odpověď odborníka:

Pokud je znaménko vystouplé, tak asi nejde o velký problém, pokud máte doma Framykoin či jinou antibiotickou mast, můžete ho na několik dní použít. Pokud bylo znaménko pigmentované, doporučuji po zahojení navštívit kožního lékaře a nechat ho zkontrolovat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: