Mateřské znaménko na stopce

Dobrý den, můj 19ti letý syn má mateřské znaménko na stopce v podpaždí, už jednou nyní v létě se mu trochu změnilo, zvětšilo a změnilo barvu, byl s tím u lékaře, který řekl, že se nemusí bát a že jej vypálí v zimě, znaménko se pak samo zase upravilo do normálu. Nyní náhle se víc zvětšilo a opět jakoby zčernalo a změnilo barvu, mně se zdá, že vypadá divně. Prosím nemusíme mít strach, že znaménko může být zhoubné a je vypálení bezpečné?? Moc Děkuju a přeju hezké dny.

Odpověď odborníka:

nejde o nebezpečnou záležitost, je to fibrom, pravděpodobně podrážděný nedostatečným přívodem krve. Vzhledem k lokalizaci i kosmetické stránce je na místě projev ostranit, ale nijak to nespěchá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: