Materstvi

dobry den,chci se zeptat, jsem tehotna 5 tydnu.ale lecim se s leucinozou a epilepsii,jake je riziko pro mne a dite kdyz ho porodim? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na konkrétní formě epilepsie, přesto je ale riziko poškození plodu (mimo období záchvatu) velmi malé. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: