Mdloba

Dobrý den, moc děkuji za vaši odpověď, hned to zkusím. Jen se chci ještě zeptat, nebude to nic vážného, že ne? Ještě jednou moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Věřím, že vše bude dobré. Ale ještě by asi bylo vhodné dovyšetřit ( pokud už to kardiolog neprovedl) 24 - hodinové monitorování krevního tlaku a EKG - tzv. Holter.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: