Medea tin 5

Moje manželka má 81 let,trpí chronickou nespavosti,užívala různa hypnotika nyní použila první den jednu tabletu MedeaTin 5 po kterém se ji rozbolela hlava a měla v ní tlak.Po ránu jsem u ní zjistil, že má poruchu v paměti.Následně jsem ji prášky nedal.Zjistil jsem ale,že dříve měla bolesti s kloubama a že tyto odezněly asi po dobu dvou dnů.Nyní když přestal prášek učínkovat se bolesti opět vrátily,paměť ale je na bodu mrazů.Prosím o vaši radu, co dělat.Děkuji.Bílek Lubomír

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Lubomíre- rozhodně co nejdříve doprovoďte svou paní k registrujícímu všeobecnému lékaři- je schopen Vám pomoci hledat další řešení. Bez vyšetření budeme vytvářet jen teorie..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: