Měděné tělísko

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, byla mi zjištěna špatná srážlivost krve. HA již brát nesmím. Hledala jsem jiné řešení a četla jsem o měděném tělísku. Je mi skoro 23 let a těhotná jsem ještě nebyla. Je možné, abych si nechala zavést toto tělísko? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, teoreticky to možné je, prakticky také.zálěží na domluvě s Vaším gynekologem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: